Echipamente

Solutia de lacuire UV selectiva bazata pe echipamentul JETvarnish 3Ds de la MGI, produce o noutate absoluta în rândul solutiilor de lacuire UV selectiva existente în acest moment pe piata.

Daca printre solutiile clasice se regasesc: serigrafia si litografia offset, MGI produce pe acest segment prima presa digitala de lacuire selectiva UV cu efect 3D.

JETvarnish 3Ds permite profesionistilor din industria grafica sa ofere servicii premium clientilor fara a sacrifica productivitatea.

Tehnologie 2017

Meteor Unlimited Colors Se + este o gamă puternică de noi sisteme de producție digitală. MGI Meteor DP8700 Se + foloseste modulul iFOIL MGI pentru a crea soluții de tipărire și soluții de tip foil care depășesc cu mult o culoare a 5-a sau a-6-a.

Suntem in măsură să producem un număr practic nelimitat de culori prin amestecarea CMYK toner și calitățile reflectorizante ale foliei – Inclusiv un spectru de nuanțe curcubeu cu metalic, sclipici și efecte holografice.

Sistemul Meteor Unlimited Colors Se + utilizează un proces digital de 100% pentru a crea noi tipuri de palete de culori. O gamă largă de folii standard de piață – și culori, modele și modele – pot fi folosite pentru a crea efecte speciale deosebite.

Formatele de hârtie acceptate de la 110×220 mm la 330×640 mm (13×19 “).

 

  • Cea mai mare viteză de imprimare color de 85 de pagini pe minut
  • Gamă largă de aplicații de imprimare pe hârtie subțire, material gros (52 până la 400 g / m2), hârtie în relief și plicuri
  • Consistența automată cu caracteristici precum S.E.A.D. IV și unitatea Color Care integrata
  •  Claritate și precizie a imaginilor la rezoluție de 1,200 x 1,200 dpi x 8 biți și toner polimerizat Simitri® HD E

 

  • Viteza de productie alb-negru de 100 pagini A4 sau 55 de pagini A3 pe minut, asociat cu performanțe RIP mare pentru o productivitate excelentă
  • Calitate înaltăde imprimare la 1200 x 1200 dpi și  cap de printare LED
  • Greutate media  între 40 și 350 g/m2